MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 06. 04. 2017.

"Od starog pravimo novo – II" (Popovac)

Popovačke kreativkePopovačke kreativke(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 6. IV. 2017. godine, od 18 do 20 sati, u prostorijama popovačke Udruge "Maska", održana je likovno-kreativna radionica za žene u okviru projekta "Od starog pravimo novo – II", koji se financira namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta. Radionicu je vodila Ana Jeličić, a na njoj je bilo četrnaest korisnica.

Sve su korisnice sa zanimanjem pratile postupak izrade, a potom i same izrađivale korpice i jaja od papira i starih krpa, kao i zečeve od starih čarapa i već spomenutog famoznog starog papira. Korisnicama su ideje same nadolazile, ali je vrijeme za njihovo ostvarenje bilo kratko pa su se dogovorile da će i kod kuće nastaviti s radom, budući da "materijala" i volje imaju dovoljno. Voditeljici je to bilo simpatično pa im je zauzvrat produžila radionicu i omogućila im izradu ogrlica od fimo-mase, koje će im biti poklon od "Oaze".

Pročitano 747 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok