MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 04. 04. 2017.

"Od starog pravimo novo – II" (Bolman)

Zlatne žene iz BolmanaZlatne žene iz BolmanaU utorak, 4. IV. 2017. godine, od 18:30 do 20:30 sata, u bolmanskoj udruzi "Zlatna žena" održana je likovno-kreativna radionica u okviru projekta "Od starog pravimo novo – II", koji se financira namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta. Radionicu je vodila Jelena Opačić-Matijević, a na njoj je bila predsjednica udruge Katarina Tomašević i još 12 članica.

I ova radionica bila je posvećena nadolazećem prazniku – Uskrsu, a pravile su se korpiceza jaja od robe koja ostaje u "Oazinoj" burzi odjeće i obuće jer je nitko ne želi preuzeti. Takve korpice izrađuju se uz pomoć ljepila, krpa i starih plastičnih čaša, a korisnice su ih izradile za sebe i svoje bližnje.Izrada korpica za jajaIzrada korpica za jaja

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok