MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 19. 09. 2009.

"Jesen u Baranji" – Majice i nagrade na biciklijadi

Dobitnik nagrade
Antun Vranka
Učesnici biciklijade "Turizam i zdravlje", koja je održana 18. IX. 2009. godine kao promotivna vožnja biciklista biciklističkim stazama Grada Belog Manastira, dok su se okupljali ispred gradske uprave, dobijali su bijele majice na kojima je, ispod siluete grada, zakrivljene crte i plavo-žutog cvijeta, pisalo EUROPSKI TJEDAN MOBILNOSTI, a iznad crte "od 16. do 22. rujna", što su početni i završni datum tog Tjedna, koji se organizira od 2002. godine. Zanimljivo je istaći da je 2002. u Tjednu učestvovalo 418 evropskih gradova, a 2008. čak njih – 2.102. Godine 2009. tim gradovima pridružio se i Grad Beli Manastir.

Svaki je učesnik belomanastirske biciklijade dobili i svoj broj, što je organizatorima omogućilo da ustanove koliko je biciklista bilo, a brojevi su poslužili i kao srećke u nagradnom izvlačenju koje je obavljeno za vrijeme fišijade. Simbolične nagrade učesnicima biciklijade pripremili su Mirovna grupa Oaza, Turistička zajednica Baranje i P.G.D.I. Za vrijeme izvlačenja nagrada, oko mnoštva kotlića, vladao je veliki metež pa smo uspjeli pronaći i fotografirati samo jednog (od tri) dobitnika: učenika Antuna Vranku, koji dolazi u "Oazin" internet-klub i koji je s uživanjem učestvovao u biciklijadi.

Pročitano 1012 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok