MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 14. 03. 2017.

Poziv na javnu tribinu u Popovcu

Dom kulture u PopovcuDom kulture u PopovcuU četvrtak, 16. III. 2017. godine, s početkom u 18 sati, u Domu kulture u Popovcu, održat će se javna tribina o sprječavanju zlouporaba ugovora o dosmrtnom / doživotnom uzdržavanju starijih osoba. Tribinu organiziraju Mirovna grupa Oaza i osječki Centar za mir, nenasilje i ljudska prava u suradnji s popovačkom Udrugom "Maska".

Javnu tribinu držat će Natalija Havelka, pravnica Centra za mir, koja inače svake srijede od 8 do 11 sati u prostorijama "Oaze" pruža besplatnu pravnu pomoć.

Javna tribina organizira se u sklopu projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Projekt se provodi u partnerstvu s Gradom Belim Manastirom i Centrom za mir.

ULAZ SLOBODAN!

Pročitano 742 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok