MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 27. 02. 2017.

Druga likovno-kreativna radionica u Batini

Kreativne 'Batinarke'Kreativne 'Batinarke'U ponedjeljak, 27. II. 2017. godine, od 15 do 17 sati, u prostorijama Mjesnog odbora Batina održana je druga likovno-kreativna radionica za žene u okviru projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Ana Jeličić, a na njoj je bilo osam korisnica, članica Udruge žena "Batinarke".

U odnosu na prvu radionicu smanjio se broj korisnica. Razlog tome je lijepo vrijeme pa su počeli i prvi radovi u vinogradima. U orezivanje vinove loze, naime, uključile su se mlađe korisnice jer egzistencija je ipak najvažnija. No, to nije smetalo drugim prisutnim korisnicama da nastave i završe ono što se započelo na prvoj radionici, a to su izrada nakita od papira i držača za boce i olovke.

Uradci od šarenog papiraUradci od šarenog papiraSad su već kao prave majstorice rezale, motale, slagale, savijale i lijepile šarene papire, od kojih su nastajali lijepi uradci, na koje su sve jako ponosne. Odmjeravale su i uspoređivale svoja djela s radovima drugih korisnica, ali – kao što to većinom biva – svakoj je svoj rad bio najljepši. I tako je protekla još jedna likovno-kreativna radionica: radno i u dobrom raspoloženju te uz neizostavne kulinarske specijalitete: kiflice i već gotovo zaboravljene "poderane gaće".

Pročitano 1058 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok