MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 01. 12. 2016.

Dogovorom do ekoakcije

Marko Bogatić, Branko Migles i Vesna NedićMarko Bogatić, Branko Migles i Vesna NedićU četvrtak, 1. XII. 2016. godine, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira, održan je sastanak vezan uz planiranu akciju senzibiliziranja Baranjaca oko razvrstavanja, zbrinjavanja i recikliranja otpada. Na sastanku su bili pročelnica Upravnom odjelu za graditeljstvo i stambeno-komunalne poslove Kornelija Pacanović Zvečevac (iza fotoaparata), zamjenik gradonačelnika Marko Bogatić, direktor "Baranjske čistoće" Branko Migles i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Na koji način ukazati građanima da treba razvrstavati otpad, kako neke vrste otpada iskoristiti (reciklirati) i pretvoriti u nove upotrebne predmete, kako kompostirati ono što se može kompostirati, kako ukaz(iv)ati na štetnost bacanja otpada u prirodu i ljudski okoliš – sve su to bile teme razgovora.

Uskoro ćemo znati više...

Pročitano 1234 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok