MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 15. 11. 2016.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (X/2016)

Kreativni rad i lijepo druženjeKreativni rad i lijepo druženjeU proteklom mjesecu listopadu 2016. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene utorkom od 18 do 20 sati kroz projekt "Dostojanstveno starenje", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Radionice pod vodstvom Ane Jeličić posjetio je veći broj korisnica, kojima su one izvor energije za izazove koje nam današnji život pruža.

Jer, kao što smo pisali i u prethodnim izvještajima, korisnice se – pored raznih kreativnih tehnika kojima izrađuju male, ljupke suvenire – na radionicama susreću sa sebi dragim osobama, koje svojom filozofijom života i pozitivnim stavovima brišu sivilo svakodnevice. Uz rad i druženje, nakon svake radionice – pored maštovitih kreativnih radova, koji su spremni za sajmove – ostaju i zadovoljne, nasmijane korisnice. One pamte i promiču "Oazu" po lijepom, kao na primjer Marija Marić iz Grabovca, s boravkom u Austriji, koja se iskreno obradovala susretu s voditeljicom Anom i koja žali što ne može češće biti na radionice. Pa što bismo željeli više!

Pročitano 806 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok