MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 14. 11. 2016.

Radionica strateškog planiranja za Grad Beli Manastir

Predstavnici petnaestak udruga ...Predstavnici petnaestak udruga ...U ponedjeljak, 14. XI. 2016. godine, s početkom u 17 sati, u Velikoj vijećnici Grada Belog Manastira održana je prva radionica strateškog planiranja sektora "Društvo".

Kako je pisalo u pozivu, to je bila radionica planiranja budućnosti Grada Belog Manastira i ona je dio procesa izrade prve "Strategije razvoja Grada Belog Manastira 2016. – 2020. godine".

... na strateškom planiranju... na strateškom planiranju Radionicu je organizirala Baranjska razvojna agencija Grada Belog Manastira (Bara), a na njoj su bili predstavnici petnaestak udruga, među njima i "Oazin" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Pročitano 739 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok