MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 17. 11. 2016.

Problemi s web-stranicom

Kliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatu

Tokom ponedjeljka, 14. XI. 2016. godine, članci s "Oazine" web-stranice sve sporije su se učitavali, a kasno uveče više se stranici nije moglo pristupiti. Ispostavilo se da je server tvrtke "Totohost", na kome se nalazi "Oazina" web-stranica, zadesio dosad najveći kvar i da je trebalo dosta vremena i truda da se on otkloni.

Stranica je počela normalno raditi tek u noći 16/17. XI., a nakon pregleda njezinog sadržaja, "Oazin" je administrator utvrdio da nedostaje šest posljednjih članaka, koje je trebalo ponovo postaviti te još dodati članke predviđene za 15. i 16. XI.

Nadajmo se da se slični kvarovi više neće događati, no kako nam poručuje Toni Amadeo iz tvrtke "Totohost", neke se stvari ne mogu predvidjeti.

Pročitano 883 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok