MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 12. 11. 2016.

Kulturna događanja povodom Dana Grada

Izložba 'Baština Baranje...' bit će otvorena do 15. XII. 2016.Izložba 'Baština Baranje...' bit će otvorena do 15. XII. 2016.(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Ovogodišnje obilježavanje Dana Grada Belog Manastira (11. XI.) imalo je bogat cjelodnevni program, koji se sastojao i od nekoliko kulturnih događanja. U Maloj galeriji "Focus" Centra za kulturu Grada Belog Manastira organizirana je izložba povodom 1700 godina od rođenja Sv. Martina pod nazivom "Sveti Martin – Europljanin i simbol dijeljenja". U Etnološkom centru baranjske baštine održan je stručni skup "Knjižnice i kontinentalni turizam" i time obilježen Dan hrvatskih knjižnica.

Na istom mjestu otvorena je i izložba "Baština Baranje – kroz Baranju okom, dušom, lopatom i špahtlom". Izložbu je pripremio Arheološki muzej iz Zagreba, koji je prikupio i na jednom mjestu predstavio iznimno vrijedne eksponate o materijalnoj i nematerijalnoj kulturnoj baštini s područja Baranje. Ta izložba predstavlja vrijedan i već gotov materijal za štampanje publikacije, koja bi mogla biti dodatni doprinos u promoviranju Baranje i njezinih prirodnih i kulturnih vrijednosti.

Pročitano 957 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok