MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 25. 08. 2009.

Sandra i njena žuta "buba"

Volkswagen Volkswagen Aktivistice i aktivisti triju udruga koje imaju sjedište u belomanastirskom Društvenom centru (Mirovne grupe Oaza, P.G.D.I.-ja i BRICC-a), prije polaska na akciju uništavanja ambrozije u utorak, 25. VIII. 2009. godine, u predvečernjim satima, okupili su se, a gdje bi drugdje nego pred - Društvenim centrom u Ulici Jožefa Antala 3. Neki su na polazište stigli pješke, neki biciklima, neke je netko dovezao, a neki su se dovezli sami. Među ovima posljednjima bila je i "Oazina" aktivistica Sandra, koja se dovezla svojom žutom "bubom" (tip 1200j). Došla bi ona, inače, biciklom, ali je bila u Osijeku pa da ne zakasni…

Sandrina "buba", njena (skoro) vršnjakinja iz 1976. godine, izaziva pažnju gdje god da se pojavi. Ne samo da dobro izgleda, kao što se može vidjeti i na slici, nego i dobro vozi. Doduše, ponekad se vozačicina vrata ne mogu otključati baš iz prvog pokušaja, ali, bože moj, to je sitnica.

Pročitano 1258 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok