MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 21. 09. 2016.

"Volontiraj i ti": Drugi sastanak projektnog tima

Nina Savić, Ana Jeličić i Vesna NedićNina Savić, Ana Jeličić i Vesna NedićU srijedu, 21. IX. 2016. godine, s početkom u 11 sati, održan je drugi sastanak projektnog tima za projekt "Volontiraj i ti". Na sastanku su bile predstavnice prijavitelja Mirovne grupe Oaza (Vesna Nedić i Ana Jeličić) i partnera Gimnazije Beli Manastir (pedagoginja Nina Savić i pedagoginja pripravnica Sonja Periškić).

Na sastanku se razgovaralo o anketiranju gimnazijalaca od 2 do 4 razreda, a anketa se odnosi na poznavanje pojma volontiranja. "Oazine" aktivistice sastavile su anketni upitnik, umnožile ga i odnijele u Gimnaziji pa se projektni tim mogao usuglasiti oko načina anketiranja i vremenskog perioda u kojem tu aktivnost treba provesti.

Spomenuti projekt "Oazi" je odobren na "Pozivu za prijavu jednogodišnjih projekata lokalnih volonterskih centara u 2016. godini". Financijer je Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Glavni cilj "Oazinog" projekta je povećanje i poboljšanje doprinosa volontera lokalnoj zajednici na području Grada Belog Manastira. To se planira postići kroz edukaciju srednjoškolaca o volonterstvu te promoviranjem i provođenjem volonterskih akcija s građanima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok