MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 07. 08. 2016.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (VII/2016)

Narukvice od fimo-maseNarukvice od fimo-maseU sedmom mjesecu 2016. godine, kroz projekt "Dostojanstveno starenje" Ministarstva socijalne politike i mladih, održane su tri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati, koje vodi Jelena Opačić-Matijević. Na radionicama je bilo 8-9 korisnica, koje su – uz znoj, smijeh i šale – izrađivale narukvice i dijelove za ogrlice od fimo-mase.

Da se urađeni predmeti zbog vrućine ne bi raspali, voditeljica ih je preko noći ostavljala u frižideru, a pekla ih je sutradan. Predmeti urađeni od fimo-mase moraju se, naime, ispeći u rerni na temperaturi od 120-130 stupnjeva da bi se masa plastificirala. Na taj način se voditeljica znojila još jedan dan.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok