MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 02. 08. 2016.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (VII/2016)

Originalni pokloni za 'Oazine' kreativkeOriginalni pokloni za 'Oazine' kreativke(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U mjesecu srpnju 2016. godine održane su tri likovno-kreativne radionice za žene utorkom u belomanastirskom Društvenom centru pod vodstvom Ane Jeličić, a u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje".

Projekt financiran sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih namijenjen je korisnicama starije životne dobi, no – kao što se na slikama i vidi – rado i redovno dolaze i mlađe osobe, kojima je to prilika za rad, druženje i odmor.

Iako je vrijeme godišnjih odmora, s radionicama se nije prekidalo, jedino nije održana jedanput kad je meteoalarm najavljivao ekstremne vreline. I proteklog mjeseca izrađivani su unikatni suveniri, koji će se pojavljivati na sajmovima koji predstoje. Mašte nije nedostajalo ni pri izradi suvenira, ni u druženju, koje je uvijek protkano pričom i šalom.

Ovoga mjeseca korisnica Stela Stanojević, vrativši se s godišnjeg odmora, iznenadila je ostale kreativke originalnim poklonom. Svakoj korisnici poklonila je bombon i školjkicu s ispisanim njezinim imenom te ih je počastila originalnim pićem u malim čašama. Kreativke su se obradovale i poklonu i piću, ali piću samo dok ga nisu okusile i odmah, uz smijeh, ostavile. U čašicama je, naime, poslužena izvorna, jadranska – morska voda! Originalno, zar ne? To mogu samo "Oazine" kreativke!

Pročitano 817 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok