MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 26. 07. 2009.

"Oazine" majice

Oazine aktivistice u Orahovici
Sandar, Snježana, Ana i Željana
Nekoliko dosadašnjih projekata Mirovne grupe Oaza (Dani udruga Baranje 2006. i 2007; Sajam udruga Baranje 2009; Naučimo volontirati; Određivanje vlastitih prioriteta u poboljšanju kvalitete života) uključivali su nabavku majica za "Oazine" aktivist(ic)e, volonter(k)e i korisnike i štampanje na njima "Oazinih" logotipa.

Takve majice obično se nose na aktivnostima koje organizira "Oaza" ili na putovanjima na koja idu "Oazini" aktivisti i korisnici. Kako to izgleda najbolje se vidi na fotografiji sa Sajma udruga Baranje za 2009. godinu. Na nedavnom seminaru "Samofinanciranje udruge" u Dječjem odmaralištu "Merkur" u Orahovici tri "Oazine" aktivistice i jedna volonterka slučajno su obukle četiri različite "Oazine" majice. To je zapazio naš foto-reporter pa ih je snimio uz žensku skulpturu ispred restorana Dječjeg odmarališta.

Pročitano 556 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok