MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 02. 05. 2016.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (IV/2016)

Kreativna igra papiromKreativna igra papiromU četvrtom mjesecu 2016. godine, kroz projekt "Dostojanstveno starenje" Ministarstva socijalne politike i mladih, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom, koje vodi Jelena Opačić-Matijević. Na tim radionicama kreativke su se igrale papirom. Od reklama i novina štampanih na sjajnom papiru izrađivale su podmetače za posuđe te privjeske za nakit ili ključeve. Od reklama je izrađena i jedna velika vaza. Nakon bojanja nitko ne bi pogodio od čega je ona napravljena.

Mjesec travanj (april) 2016. godine bio je lijep mjesec, topao i sunčan, a korisnice na radionicama baš raspoložene. Bilo je i proslava rođendana. Godine nećemo spominjati, možemo reći samo da su to gospođe u najboljim godinama.

Pročitano 799 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok