MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 13. 05. 2016.

Sastanak s aktivisticom Centra za mir

Ljiljana Božić Krstanović i Vesna NedićLjiljana Božić Krstanović i Vesna NedićU petak, 13. V. 2016. godine,"Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić posjetila je osječki Centar za mir, nenasilje i ljudska prava i tom prilikom razgovarala s Ljiljanom Božić Krstanović, pravnicom u Centru. Kako je baš toga dana Ljiljanin radni prostor bio zauzet zbog "liječenja" njezinog kompjutera od virusa, sastanak je nastavljen u obližnjem kafiću.

Razgovarale su o aktivnostima kojima se bave Centar i "Oaza", o nastavku pružanja besplatne pravne pomoći u Belom Manastiru (u "Oazi" svake srijede od 8-11 sati) te o novim natječajima i o eventualnom partnerstvu "Oaze" i Centra.

Natječaji na koje bi "Oaza" i Centar mogli ići zajedno još nisu raspisani, ali bi se to trebalo dogoditi uskoro. Bit će to natječaji koje će financirati Europski socijalni fond (ESF), ali i ministarstva RH.

Pročitano 978 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok