MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 08. 05. 2016.

Poziv na biciklijadu "Baranja 2016."

Kliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatuKliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatu

Udruženje "Baranja" iz Luga organizira, sedmu po redu, biciklijadu "Baranja 2016". Biciklijada je jedna od aktivnosti u projektu "Novi pristup provedbi mjera obiteljskopravne zaštite", financiranom sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih.

Biciklijada će se održati 14. V. 2015. sa startom u 10 sati. Polazak sudionika je ispred imanja "Citadela" Udruge Zvono iz Belišća, osnovne škole u Belom Manastiru te iz Osijeka, kod katakombi (baranjska strana), a odredište osnovna škola u Čemincu.

Planirane rute su:

  • Belišće (baranjska strana, imanje "Citadela") – Baranjsko Petrovo Selo – Bolman – Jagodnjak – Novi Čeminac – Čeminac;
  • Beli Manastir – Karanac – Kneževi Vinogradi – Grabovac – Čeminac te
  • Osijek (Dravski most) – Bilje – Vardarac – Lug – Grabovac – Čeminac.

Sudionici biciklijade iz mjesta koja se nalaze na planiranim rutama priključivat će se biciklijadi u trenutku prolaska kroz njihova mjesta stanovanja.

Organizacijom biciklijade obilježit će se Međunarodni dan obitelji te se pozivaju svi zainteresirani građani da se prijave za sudjelovanje na biciklijadi i provedu dan u obiteljskom okruženju, sudjelujući u zabavnim i rekreativnim sadržajima.

Sudionici moraju imati ispravan bicikl i reflektirajući prsluk, a djeca mlađa od 16 godina i zaštitnu kacigu. Za djecu su osigurane majice, osvježenje i ručak (grah s kobasicom). Cijena porcije graha za odrasle bit će 10 kn. Za sudionike biciklijade bit će osigurana pratnja Crvenog križa, a nastojat ćemo organizirati i policijski pratnju iz svih pravaca, od starta do cilja.

Planirani dolazak sudionika na odredište u Čeminac je oko 12 sati, gdje će biti organiziran ručak i osvježenje te bogat zabavni i natjecateljski program. Povratak sudionika biciklijade planiran je poslijepodne oko 16 sati.

Za prijavu i dodatne informacije možete se javiti Udruženju "Baranja" na telefon 031/322-602, faks 031/750-891, web www.udruzenje-baranja.hr ili e-mail: baranja@inet.hr.

Pročitano 1214 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok