MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 25. 02. 2016.

Skupljanje ideja od udruga i OPG-ova

Što bi moglo biti u Restoranu i Domu kulture?Što bi moglo biti u Restoranu i Domu kulture?U četvrtak, 25. II. 2016. godine, s početkom u 9 sati, u belomanastirskoj Maloj vijećnici okupili su se predstavnici udruga i OPG-ova. Među njima su bile i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić i predstavnice LAG-a Baranja Lidija Dabić i Bogdanka Ćudić Vilić. Sastanak su organizirali belomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš, njegov zamjenik Predrag Stojanović i pročelnica Kornelija Pacanović Zvečevac.

Cilj sastanka bio je "nabacivanje ideja" za sadržaje koji bi mogli postojati u devastiranom šećeranskom Restoranu i zapuštenom Domu kulture u Branjinom Vrhu. Ako bi se unaprijed definirali sadržaji, lakše bi bilo pisati projekte za obnovu tih objekata sredstvima Europske Unije.

Pročitano 782 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok