MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 28. 01. 2016.

"Oaza" na Radiju Banska kosa

Snimanje razgovora za emisiju 'Korak ka jednakosti'Snimanje razgovora za emisiju 'Korak ka jednakosti'U četvrtak, 28. I. 2016. godine, s početkom u 17 sati, u emisiji "Korak ka jednakosti" belomanastirskog Radija "Banska kosa", gostovala je "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić. S njom je razgovarala novinarka Stana Nemet, a povod je bio "Oazin" projekt "Nenasilje je baš fora".

Taj projekt provodi se od 11. mjeseca 2015. godine, a financira ga Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u iznosu od 50.000 kn (potpisivanje ugovora s ministarstvom može se vidjeti ovdje).

Projekt se provodi u partnerstvu s Gradom Belim Manastirom i Osnovnom školom "Dr. Franjo Tuđman", a cilj mu je zajedničkim djelovanjem udruge, škole i lokalne samouprave uspješno djelovati na sprečavanju nasilja među baranjskim učenicima.

Projekt će se provoditi do kraja kolovoza 2016. godine, jednim dijelom u osnovnoj školi te svaki petak od 18 do 20 sati u "Oazi". U osnovnoj školi provodit će se radionice u tri odjela trećeg razreda i u odjelima s posebnim programom, a u Društvenom centru već se provode plesne radionice za učenike od 4. do 8. razreda.

U drugom dijelu radijske emisije bilo je govora o "Oazinom" trogodišnjem programu "Pomoć ugroženim Belomanastircima", posebno o aktivnostima "Oazine" burze odjeće i obuće, te o projektu "Naučimo volontirati". Taj program i taj projekt financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Pročitano 946 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok