MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 10. 12. 2015.

Poziv na dodjelu volonterskih priznanja

Povodom Međunarodnog dana volonteraPovodom Međunarodnog dana volontera"Oazin" volonterski centar poziva sve zainteresirane na dodjelu volonterskih priznanja za područje Grada Belog Manastira, koje će se održati u petak, 11. XII. 2015. godine, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira, s početkom u 11 sati. Bit će dodijeljeno jedno priznanje volonter/ka godine i dva priznanja za volonterski angažman u 2015. godini.

Priznanja se dodjeljuju volonterima zaslužnima za nesebičan doprinos u razvoju i poboljšanju kvalitete života u svojoj zajednici, a povodom Međunarodnog dana volontera (5. XII.). Dodjela volonterskih priznanja provodi se u sklopu "Oazinog" projekta "Naučimo volontirati", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Ovo je prvi put da "Oazin" volonterski centar dodjeljuje takva priznanja, s namjerom da ona postanu tradicionalna. Svojim prisustvom uveličat ćete taj događaj.

Pročitano 831 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok