MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 28. 11. 2015.

"Oazino" studijsko putovanje u Bizovac

Kliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatu U subotu, 28. XI. 2015. godine, u 13 sati, grupa "Oazinih" korisnica i aktivistica otputovala je u Bizovac na studijsko putovanje. To putovanje vezano je za izradu suvenira, što je jedna od "Oazinih" aktivnosti i dio njezinog programa socijalnog poduzetništva. Boravak u Bizovcu "Oazine" kreativke iskoristit će za upoznavanje s lokalnom tradicijom izrade suvenira.

Inače, "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, na kojima se izrađuju suveniri, već više godina održavaju se u Društvenom centru svaki ponedjeljak i utorak od 18 do 20 sati.

Na "Oazino" studijsko putovanje otputovale su korisnice Donka, Dragana, Jadranka, Jelisavka, Ljubica, Magdalena, Mira, Rožika, Savica, Sanja, Snežana i Stela, aktivistice Ana, Dubravka, Jelena, Sanela, Stela i Vesna te "Oazina" predsjednica Miroslava. Studijsko putovanje financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva kroz institucionalnu podršku.

Pročitano 1110 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok