MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 17. 10. 2015.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (IX/2015)

31 donacija odjeće i buće u devetom mjesecu31 donacija odjeće i buće u devetom mjesecuU mjesecu rujnu 2015. godine "Oazina" burza primila je 31 donaciju razne robe (odjeće, obuće, torbi i igračaka), a roba je izdavana 37 puta. Novopristigla odjeća slagana je u plakare, a od stare odjeće izdvajana je ona koju korisnici ne žele uzeti. Takva roba odvaja se u posebne vreće i odlaže u skladište, s tim da se prethodno s nje skidaju dugmad i patent-zatvarači kako bi mogla biti predana u dalju reciklažu.

U spomenutom mjesecu nastupila je specifična situacija zbog bliskoistočnog izbjegličkog vala koji je 17. i 18. IX. 2015. godine zapljusnuo i Beli Manastir. Tom prilikom "Oazine" aktivistice gotovo svu raspoloživu robu (a dječju baš svu) odnijele su u prihvatni centar u Osječkoj ulici, gdje se dijelila izbjeglicama. Ipak, zahvaljujući donatorima do kraja mjeseca "Oazina" burza opet je bila popunjena dovoljnom količinom odjeće i obuće.

Pročitano 810 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok