MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 28. 09. 2015.

Podjela uvjerenja novim projekt-menadžerima

Podjelom uvjerenja novim projekt-menadžeri(ca)ma...Podjelom uvjerenja novim projekt-menadžeri(ca)ma...U ponedjeljak, 28. IX. 2015. godine, podjelom "Uvjerenja o osposobljenosti za poslove upravljanja projektnim ciklusom" obilježen je, u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta (POU) Obris u Osijeku, početak Tjedna cjeloživotnog učenja. Uvjerenje je dobilo 20 polaznika, koji su od lipnja do rujna pohađali edukaciju kao predstavnici četrnaest organizacija civilnog društva (OCD) koje se bave pružanjem socijalnih usluga na području pet slavonskih županija (Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske).

...obilježen početak Tjedna cjeloživotnog obrazovanja...obilježen početak Tjedna cjeloživotnog obrazovanjaEdukacija je organizirana s ciljem jačanja kapaciteta OCD-a. Polaznici će stečena znanja iskoristiti za izradu i provedbuprojekata za udruge koje su im omogućile stjecanje novog znanja. Edukacija je za polaznike bila besplatna, a provedena je u okviru projekta SOS-NET, kojega provodi belišćanska Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju "Zvono", u partnerstvu s Udrugom za pomoć osobama s mentalnom retardacijom "Jaglac" iz Orahovice, osječkom Udrugom paraplegičara i tetraplegičara (UPIT) Osječko-baranjske županije i Udruženjem "Baranja" iz Luga. Projekt je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda (ESF), a ugovorna tijela su Ured Vlade RH za udruge i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Mirovna grupa Oaza na tu je edukaciju poslala svoju suradnicu za EU-projekte Sanelu Stanojević.Dvadeset novih projekt-menadžer(ic)aDvadeset novih projekt-menadžer(ic)a

Pročitano 1228 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok