MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 06. 09. 2015.

Obnova zgrade belomanastirskog Crvenog križa

Radovi su u tokuRadovi su u toku(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Pretposljednjeg dana u maju ove godine "Oazin" je fotoreporter snimio više fotografija zgrade Crvenog križa Beli Manastir i uređenog parka oko zgrade. Te fotografije dosada nisu objavljene, a od sredine kolovoza nisu ni mogle biti objavljene dok se ne snimi još jedna fotografija koja bi prikazivala trenutno stanje zgrade.

Tada je, naime, započela obnova spomenute zgrade, izgrađene 1963. godine i otada neobnavljane. Projekt energetske obnove zgrade odobrio je Fond za zaštitu okoliša i vrijedan je oko 454.000 kuna. Crveni križ sufinancirat će projekt s oko 100.000 kuna, a Osječko-baranjska županija s 53.000 kuna. Rok za završetak radova je 55 dana, što znači da bi sredinom listopada zgrada trebala biti završena s ovojnicom, novom stolarijom i novim sustavom grijanja.

Cijeli iznos sufinanciranja, koji je trebalo osigurati Gradsko društvo Crvenog križa Beli Manastir, prikupljen je donacijama, a donatori su Belje d.o.o., Grad Beli Manastir, Društvo Crvenog križa Osječko-baranjske županije, Hrvatski Crveni križ i Osječko-baranjska županija. Projekt je izradila Baranjska razvojna agencija.

Pročitano 977 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok