MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 29. 08. 2015.

"Oazina" burza čeka građane u potrebi

Opremite se za školsku godinu ili za zimske daneOpremite se za školsku godinu ili za zimske daneU posljednjih tjedan dana "Oazina" burza odjeće i obuće zaprimila je veliku količinu donirane robe. Savjesni građani donirali su Burzi vlastitu odjeću za dobrobit svoje zajednice, kako bi na taj način pomogli onima kojima je to najpotrebnije. Među doniranim stvarima može se pronaći veći izbor dječje odjeće za različite uzraste: od zimskih jaknica, trenerki, čarapica, majica i hlača do pidžamica i rublja te nešto manji izbor školskih torbi i igračaka za najmlađe.

U ponudi "Oazine" burze nalazi se i veliki izbor odjevnih predmeta za odrasle, ali i najsitnijih detalja za kućanske potrebe, poput pregača, stolnjaka, posteljine i zavjesa. Stoga i ovim putem pozivamo sve građane u potrebi da posjete "Oazinu" burzu i izaberu nešto za sebe i svoju djecu kako bi se opremili za nadolazeću školsku godinu ili za zimske dane.

Burza se nalazi u prostorijama Mirovne grupe Oaza u belomanastirskoj Ulici J. Antala 3 i otvorena je svakog radnog dana od 8 do 20 sati.

Pročitano 907 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok