MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 22. 08. 2015.

Rad "Oazine" praonice (VII/2015)

Sušenje prekrivača za kreveteSušenje prekrivača za kreveteTokom sedmog mjeseca 2015. godine, kao i prethodnih mjeseci, "Oazina" praonica u Društvenom centru besplatno je prala rublje za ugrožene Belomanastirce. Većinom su to korisnici "Oazine" socijalne usluge pomoć u kući za star(ij)e osobe. Njihovo rublje na pranje donose gerontodomaćice. Tu se pere, suši, slaže i vraća korisnicima, a nekima se odnosi i kući na sušenje.

U mjesecu srpnju 2015. oprano je ukupno 11 mašina rublja za šest osoba, dok doniranu robu za "Oazinu" burzu odjeće i obuće nije trebalo prati. Prala se posteljina, pidžame, prekrivači za krevete, ručnici, sitnije rublje, stolnjaci, spavaćice, odjeća i drugo. "Oazina" praonica redovno se pere i održava, a sredstva za higijenu odjevnih predmeta nabavljaju se prema potrebi.

Pročitano 758 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok