MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 15. 08. 2015.

Nadogradnja "Oazine" web-stranice

Verzija 3.3 sustava Joomla CMSVerzija 3.3 sustava Joomla CMS"Oazina" web-stranica kreirana je početkom 2007. godine u sustavu Joomla CMS. Proteklih godina, zbog razvoja tehnologije i novih rješenja, bili smo prisiljeni držati korak i nadograđivati stranicu kako bi se "zakrpale" sve sigurnosne rupe te kako bi se proširila njezina funkcionalnost.

Prva veća nadogradnja dogodila se 1. III. 2013. godine, kad smo stranicu detaljno redizajnirali i prešli na novu verziju 2.5 sustava Joomla CMS. Početkom tekućeg mjeseca prvo smo testirali, a zatim i za stalno implementirali verziju 3.3 istog sustava. Time su stvoreni preduvjeti da se u budućnosti mogu primjenjivati sve sigurnosne nadogradnje sustava Joomla CMS i da će stranica nesmetano raditi.

Za posjetitelje "Oazine" web-stranice vizualno se ništa bitno nije promijeniti jer nije diran, ni mijenjan postojeći dizajn. Od nadogradnje iz 2013. godine pa do današnjeg dana o tehničkim i dizajnerskim aspektima naše web-stranice brine se "Oazin" zaposlenik Neno Radić.

Pročitano 1014 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok