MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 10. 08. 2015.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (VII/2015)

Izrada plastičnih narukvicaIzrada plastičnih narukvicaU toku sedmog mjeseca 2015. godine održane su – zbog voditeljičinog godišnjeg odmora – samo dvije likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom, koje vodi Jelena Opačić-Matijević. Na radionicama je bilo desetak korisnica, koje su se poigravale plastičnim bocama i kroz igru od njih izrađivale narukvice.

A kako se to radi? Boce se režu, krajevi savijaju na ploči od pegle i dobivaju lijepe plastične narukvice raznih boja (tj. imaju boju kao boca). Kad su korisnice svladale rezanje boca na kolutove i zagrijavanje krajeva kolutova, prešlo se na malo zahtjevnije kolutove, koji se prvo oboje iznutra, a zatim se griju da bi se dobili obli rubovi… I to je to!

Pročitano 850 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok