MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 04. 07. 2015.

Izvanredno zasjedanje Skupštine LAG-a Baranja

Gabor Varga, Jasna Petrović, Ivan Doboš, Lidija DabićGabor Varga, Jasna Petrović, Ivan Doboš, Lidija DabićU subotu, 4. VII. 2015. godine, s početkom u 10 sati, u Velikoj vijećnici Grada Belog Manastira održano je Izvanredno izborno zasjedanje Skupštine Lokalne akcijske grupe Baranja. Skup je pozdravio i otvorio dosadašnji predsjednik LAG-a Ivan Doboš, a uvodnu riječ dala je voditeljica Ureda LAG-a Lidija Dabić. Nakon izbora radnog predsjedništva i drugih tijela, zasjedanje je nastavljeno prema predloženom i jednoglasno usvojenom dnevnom redu, koji je imao devet točaka. Uime Mirovne grupe Oaza na zasjedanju je bila Ana Jeličić.

Učesnici izvanrednog zasjedanja Skupštine LAG-a BaranjaUčesnici izvanrednog zasjedanja Skupštine LAG-a BaranjaDonesene su razne odluke, od kojih će se ovdje spomenuti samo odluka o razrješenju i imenovanju članova Predsjedništva LAG-a, koje sada čine Ana Lazić u svojstvu predsjednice te Ivan Doboš i Jasna Petrović kao dopredsjednici.

Zasjedanje je proteklo u dobroj i radnoj atmosferi, a nakon što je odrađeno sve što je bilo na dnevnom redu, skup je nastavljen u Uredu LAG-a kratkom zakuskom, primjerenom vrelom subotnjem prijepodnevu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok