MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 24. 06. 2015.

"Oazini" sastanci srijedom

Vesna, Dubravka, Stela, Ana, Jelena i SanelaVesna, Dubravka, Stela, Ana, Jelena i SanelaMirovna grupa Oaza svoje aktivnosti provodi kroz više projekata, koji se najvećim dijelom vremenski preklapaju. Stoga je za nju najzgodniji izbor opredjeljenje da se, umjesto više kraćih sastanaka, obično jednom tjedno održi sastanak koji obuhvaća sve aktivnosti. To ne mora biti strogo pravilo, ali iz praktičnih razloga (rad pojedinaca na terenu!), najčešće je tako. Sastanak se održava srijedom, započinje pri kraju radnog vremena, a traje koliko je potrebno.

Sastanku prisustvuju članovi Projektno-koordinacijskog odbora, koji su ujedno i voditelji nekih aktivnosti, zatim projekt-koordinatorica, koja je i direktorica "Oaze", te zaposlenici prema potrebi: upravna pravnica, inženjer računarstva, osobe zaposlene preko javnih radova koje se poziva na proširene sastanke prema temama koje se na njih odnose.

Sastanke saziva projekt-koordinatorica, koja i priprema teme za dnevni red, i to od onih koje se odnose na samu "Oazu", radno vrijeme, knjigovodstvene pojedinosti, troškove i potrebne nabavke, preko organizacionih tema koje određuju kako provesti određene aktivnosti, pa sve do novosti o tome koji su natječaji objavljeni, na koje natječaje "Oaza" ima reference da aplicira, s kime ići u partnerstvo, koje radionice i seminare pohađati itd.

Na sastancima se također raspravlja i o fazama u provođenju nekog projekta te kako ga poboljšati, ubrzati ili privesti kraju. Dosta se raspravlja o socijalnim projektima za stare osobe, o besplatnim toplim obrocima, o "Oazinoj" burzi odjeće i obuće, o osobama koje trebaju praćenje krvnog tlaka, razine šećera u krvi ili usluge i savjete fizioterapeutkinje, a isto tako o radu s djecom, likovno-kreativnim i plesnim radionicama, o radu sa ženama, o suvenirima, sajmovima, izložbama, javnim tribinama…

Takvi sastanci obično imaju podosta točaka na dnevnom redu, ali se o svemu nastoji raspraviti u što kraćem vremenu, kako bi svi prisutni s njega otišli sa što jasnijim predodžbama o zadacima koji im predstoje u sljedećem tjednu.

Pročitano 1071 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok