MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 10. 01. 2015.

Ozren Malinić najperspektivniji sportaš Belog Manastira

Plaketa Ozrenu MalinićuPlaketa Ozrenu MalinićuZajednica športskih udruga (ZŠU) Grada Belog Manastira proglasila je Ozrena Malinića najperspektivnijim belomanastirskim sportašem za 2014. godinu.

Kao član Karate kluba "Beli Manastir 98" Ozren je to priznanje zaslužio zbog prošlogodišnjih odličja, među kojima vrijedi izdvojiti srebrne i brončane nedalje na regionalnom prvenstvu, broncu na Kupu Grada Vukovara te šest zlatnih medalja na natjecanjima u okviru regionalne lige...

Ozren je sin Velibora Malinića i "Oazine" članice Sandre Kušenić. Čestitamo!

Ozren MalinićOzren Malinić

Najperspektivnijom belomanastirskom sportašicom za 2014. godinu proglašena je Romana Ljepojević, članica Ženskog rukometnog kluba (ŽRK) Baranja – Beli Manastir. Juniorska ekipa Streljačke udruge (SU) "Mars": Ivan Petričević, Denis Tomašević i Boris Mihajlović najperspektivniji je sportski kolektiv, prije svega zbog titule prvaka Hrvatske u disciplini zračna puška (ISSF-program).

Već treću godinu najbolja sportašica Grada Belog Manastira je Matea Dodlek, članica Gimnastičkog društva Beli Manastir. Prošle godine osvojila je dvije zlatne te po jednu srebrnu i brončanu medalju u kvalifikacijama KUP-a Hrvatske – regija istok, srebrnu medalju na državnom prvenstvu održanom u Belom Manastiru te brončanu pojedinačno i ekipno u sklopu KUP-a Slavonije i Baranje...

Najbolji sportaš Belog Manastira je Denis Tomašević, član SU "Mars". Osim što je bio član ekipe prvaka Hrvatske u zračnoj pušci, Osvojio je četvrto  mjesto pojedinačno na prvenstvu RH i treće na međunarodnom turniru u Sarajevu.

Najbolji sportski kolektiv je Ženski odbojkaški klub (ŽOK) Baranja. Seniorke se natječu u II. Hrvatskoj ligi, gdje zauzimaju treće mjesto. Osvojile su prvo mjesto na turnirima u Prijedoru i Belom Manastiru te drugo na turniru u Bjelovaru. Juniorke su osvojile treće mjesto na finalnom turniru Slavonije i Baranje, dok su kadetkinje pete u jakoj konkurenciji klubova čije se ekipe natječu u prvoligaškom društvu.

Dodijeljene su i plakete zaslužnim sportskim djelatnicima: Miroslavu Aćimoviću, Bariši Borasu, Rudolfu Emertu, Ivanu Heringu, Milošu Novakoviću, Aleksandru Stojkoviću i Josipu Viragu. Nagrade i plakete dobili su i gradonačelnik Grada Belog Manastira Ivan Doboš, njegovi zamjenici Marko Bogatić i Predrag Stojanović, predsjednica Gradskog vijeća Jadranka Sabljak, načelnik Općine Petlovac Drago Dominić, tajnik Nogometnog središta Beli Manastir Zlatko Novak te sportska animatorica Evica Čutoraš.

Proglašeni su i najbolji sportaši ''ostatka'' Baranje. Najperspektivniji sportaš je Peđa Marodi, mladi nogometaš iz Kneževih Vinograda, član Nogometnog kluba "Osijek". Najkolektiv je HNK "Radnički" iz Meca, član I. ŽNL Osječko-baranjske i prošlogodišnji pobjednik KUP-a Baranje. Plakete su dobili još i Darđani Aleksandar Stojanović, najbolji junior brazilske jiu jitse u Hrvatskoj, sudionik europskog juniorskog prvenstva koje će biti održano u Portugalu, te Saša Milinković, četverostruki prvak Hrvatske u grapplingu, državni reprezentativac, osvajač velikog broja turnira te profesionalni borac u mješovitim borilačkim vještinama.

(Izvor: Ivica Getto, "Glas Slavonije")

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok