MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 18. 11. 2014.

Rad "Oazine" praonice (X/2014)

Dubravka Simendić u 'Oazinoj' praoniciDubravka Simendić u 'Oazinoj' praoniciMirovna grupa Oaza vrši, između ostaloga, i socijalnu uslugu pranja rublja za svoje korisnike koje obilaze "Oazine" gerontodomaćice u sklopu usluge pomoć u kući. U Društvenom centru instalirana je mala praonica rublja, u kojoj se svakodnevno ili prema potrebi pere rublje koje donose gerontodomaćice te se, nakon pranja, čisto i složeno vraća korisnicima.

Za vrijeme mjeseca listopada (oktobra) 2014. godine rublje je oprano 13 puta za ukupno šest osoba, a prani su više puta odjevni predmeti, posteljina, jorgani i drugo. Pored toga redovno se pere roba koja je donirana "Oazinoj" burzi odjeće i obuće te se osvježava ako dulje vrijeme stoji. Takve robe oprano je 16 mašina na raznim programima, prema potrebi, boji i kvaliteti tkanina. Posebno je prana donirana roba za dojenčad, posteljina i ručnici. Sva donirana roba potom se suši na otvorenom ili u potkrovlju, slaže i odlaže u spremište, iz kojeg je korisnici dobivaju na upotrebu.

Pročitano 924 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok