MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 11. 09. 2014.

Rad "Oazine" praonice (VIII/2014)

'Oazina' praonica u Društvenom centru'Oazina' praonica u Društvenom centruMirovna grupa Oaza vrši, između ostaloga, i socijalnu uslugu pranja rublja za svoje korisnike koje se obilazi u sklopu usluge pomoć u kući. To su korisnici koji su teško bolesni, operirani, ili su vrlo stari, ili im iz nekih drugih razloga pranje i održavanje rublja predstavlja problem. Rublje donose na pranje i vraćaju suho i složeno njihove gerontodomaćice.

U toku mjeseca kolovoza 2014. godine u "Oazinoj" praonici oprano je 13 mašina rublja za sedam ugroženih Belomanastiraca. Isto tako, budući da za "Oazinu" burzu odjeće i obuće ponekad treba osvježiti doniranu robu, oprano je šest mašina takve robe. Prala se odjeća za bebe, dječje stvari, džemperi, odjeća za mlade koja je duže stajala, gornjaci, hlače… Ti odjevni predmeti se nakon pranja suše i slažu, a potom odlažu u plakar Oazinih, čekajući da nekome – ustrebaju.

Pročitano 961 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok