MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 21. 08. 2014.

Pozivnica: Revija filmova podunavskih zemalja

FKK "Baranja-film"FKK "Baranja-film"Četvrta Revija filmova podunavskih zemalja održat će se u Belom Manastiru od 22. do 27. VIII. 2014. Organizatori Revije osigurali su bogat i raznovrstan program od 19 cjelovečernjih igranih i animiranih filmova različitih žanrova, koji će biti prikazani na tri lokacije. Dijelom su to filmovi prikazani na 7. Vukovar film festivalu, a dijelom iz redovne produkcije distributerske kuće Discovery Zagreb.

Projekcije filmova Glavnog programa Revije održat će se u predvorje Gradskog kinematografa u Belom Manastiru, svakodnevno od 23. kolovoza s početkom u 18 sati. Izuzetak je projekcija višestruko nagrađivanog filma "Sve što trebaš je ljubav", koja će biti 22. kolovoza u 20 sati.

Popratne projekcije Revije, izmještene na dvije lokacije, također nude zanimljive sadržaje. U dvorani Mikrokina s početkom u 10 sati prikazuju se cjelovečernji animirani filmovi japanske kinematografije, dok su u popodnevnim satima, od 16 sati, na programu filmovi skandinavske kinematografije, poput "Otmica", "Lov", "Kon-Tiki", "Bijela pustolovina" i "Bijeg".

Dio programa priređuje se na otvorenom, u dvorištu Gradskog kinematografa. Početak projekcija je u 20,30 sati, a na programu su provjereni filmovi iz produkcije distributerske kuće Discovery Zagreb ("Dobri dileri iz Dallasa", "Mačete ubija", "Djeveruše pod gasom" i "Poziv").

Revijski program prate i popratni sadržaji:

  • 22. VIII., s početkom u 19,30 sati, u Izložbenom prostoru Centra za kulturu Grada Belog Manastira otvara se izložba fotografija Hrvatskog fotosaveza "Lastovski poklad – jedan i jedini".
  • 23. VIII., s početkom u 20 sati, na pozornici u dvorištu Gradskog kinematografa upriličit će se glazbeno-scenski program otvorenja Revije.

Ulaz za sve događaje je SLOBODAN!

(Opširnije ovdje)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok