MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 26. 07. 2014.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (VII/2014)

Narukvice prijateljstvaNarukvice prijateljstvaSvakog ponedjeljka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, koje vodi Jelena Opačić-Matijević. U toku sedmog mjeseca 2014. godine održane su tri takve radionica. Četvrta je izostala jer je voditeljica otišla na godišnji odmor. Evo što ona kaže o svojim radionicama:

- Kraj je sedmog mjeseca i ja idem na godišnji odmor. Da me korisnice ne bi zaboravile, kroz šalu sam predložila da pravimo narukvice prijateljstva. Nekada davno, prije trideset i koju godinu, kao omladinke izrađivale smo narukvice prijateljstva od konca (drugi materijali tada nam baš i nisu bili dostupni).

- To nam je onda puno značilo. Zaklinjale smo se na prijateljstvo za čitav život. Svaki čvor nam je nešto značio, još jedan čvor – još jedno obećanje pa još jedan čvor i još jedno obećanje… za čitav život…i tako su nastajale te narukvice. I sad na radionicama, dok smo izrađivale narukvice, prisjećale smo se raznih obećanja i prijatelja, zbrajale i oduzimale tko je ostao prijatelj, a tko se usput izgubio, a bogami dosta njih više i nije živo.

- Narukvica prijateljstva – mala stvar, a ima tako veliko značenje.

Pročitano 1542 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok