MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 11. 06. 2014.

Poziv na drugu biciklističku Tikvešijadu

Vožnja biciklom od Osijeka do TikvešaVožnja biciklom od Osijeka do TikvešaOsječka Udruga za razvoj biciklizma kao načina života BikeMyDay i Gradski savez za sportsku rekreaciju (GSSR) organiziraju drugu Tikvešijadu. Polazak je u subotu, 14. VI. 2014. godine, u 9 sati kod osječkog Mosta mladosti. "Duljina vožnje od Osijeka do Tikveša približno je 25 kilometara, meteorolozi najavljuju ugodno sunčano vrijeme, a kako bismo uključili što veći broj građana i pritom uživali u prirodi i druženju, do Tikveša ćemo voziti nešto manje od dva sata", ističe Ivan Podraza, predsjednik udruge.

U pustari Tikveš, točnije u Školi u prirodi Gaudeamus, sve sudionike točno u podne očekuje besplatni grah (uključena je vegetarijanska varijanta). "Povratak prema Osijeku je u 14 sati, tako da će vremena za odmor nakon ručka i razgledavanje prirode i znamenitosti biti dovoljno", kaže Podraza.

Organizatori na svojim mrežnim stranicama donose i nekoliko preporuka, a ona koja se odnosi na to da valja ponijeti sredstvo za obranu od komaraca napisana je velikim podebljanim slovima. Ističu kako se svi sudionici voze na vlastitu odgovornost te da je kaciga zakonski obvezna za djecu do 16 godina.

(Izvor: Radio Osijek)

Pročitano 1163 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok