MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 06. 02. 2009.

Počela priprema Godišnjaka maturanata

Maturanti Gimnazije Beli Manastir
Krećemo u pripremu našeg Godišnjaka

U petak, 6. II. 2009. godine, s početkom u 8 sati, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić održala je u Gimnaziji Beli Manastir sastanak na kome su bili učenici sva tri četvrta razreda, ravnatelj Gimnazije Veljko Frank, profesorica filozofije i srodnih predmeta Bratislava Bosić te profesorica engleskog jezika Olgica Urošević. Sastanak je organiziran s ciljem da se maturanti upoznaju s projektom "Godišnjak maturanata Gimnazije Beli Manastir 2008./2009.", za koji je Gimnazija dobila finacijsku potporu u iznosu od 15.000 kuna na natječaju "Slagalice" - zaklade za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka - u programskom području Građanske inicijative "Naš doprinos zajednici". Projektni prijedlog za taj projekt pripremila je Vesna Nedić, članica Vijeća roditelja Gimnazije Beli Manastir i majke jedne od maturantica.

Maturantima je videoprezentacijom pokazano kako bi mogao izgledati njihov godišnjak, ali su i pozvani da sami daju doprinos u njegovom kreiranju. Predloženo je da se formira radna skupina koju će činiti po tri učenika iz svakog razreda (4e, 4o, 4s), ravnatelj Frank i Vesna Nedić kao voditeljica projekta te je dogovoreno da se ta skupina sastane još ovog mjeseca kako bi započeo rad na pripremi Godišnjaka.

(Fotografiju snimio Rajko Cicak)

Pročitano 1029 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok