MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 06. 02. 2009.

Počela priprema Godišnjaka maturanata

Maturanti Gimnazije Beli Manastir
Krećemo u pripremu našeg Godišnjaka

U petak, 6. II. 2009. godine, s početkom u 8 sati, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić održala je u Gimnaziji Beli Manastir sastanak na kome su bili učenici sva tri četvrta razreda, ravnatelj Gimnazije Veljko Frank, profesorica filozofije i srodnih predmeta Bratislava Bosić te profesorica engleskog jezika Olgica Urošević. Sastanak je organiziran s ciljem da se maturanti upoznaju s projektom "Godišnjak maturanata Gimnazije Beli Manastir 2008./2009.", za koji je Gimnazija dobila finacijsku potporu u iznosu od 15.000 kuna na natječaju "Slagalice" - zaklade za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka - u programskom području Građanske inicijative "Naš doprinos zajednici". Projektni prijedlog za taj projekt pripremila je Vesna Nedić, članica Vijeća roditelja Gimnazije Beli Manastir i majke jedne od maturantica.

Maturantima je videoprezentacijom pokazano kako bi mogao izgledati njihov godišnjak, ali su i pozvani da sami daju doprinos u njegovom kreiranju. Predloženo je da se formira radna skupina koju će činiti po tri učenika iz svakog razreda (4e, 4o, 4s), ravnatelj Frank i Vesna Nedić kao voditeljica projekta te je dogovoreno da se ta skupina sastane još ovog mjeseca kako bi započeo rad na pripremi Godišnjaka.

(Fotografiju snimio Rajko Cicak)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok