MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 10. 04. 2014.

To smo mi, treći razred OŠ Popovac

Učenici učiteljice Natalije FehirUčenici učiteljice Natalije Fehir(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U OŠ Popovac učiteljica Natalija Fehir sa svojim učenicima 3. razreda do kraja mjeseca ožujka provela je tri radionice iz "Oazinog" projekta "Tolerancija DA, nasilje – NE". Njeni su učenici pokazali veliki interes za rad u takvim radionicama, a naročito su bili aktivni u radionici kojoj je cilj bio razvijanje međusobnog povjerenja i grupne povezanosti. Učenicima se jako dopada stjecanja sposobnosti komunikacije kroz igre ulogā. Također se vesele zabavnim igricama koje povezuju zadane teme radionica.

Inače, radionice iz "Oazinog" projekta "Tolerancija DA, nasilje – NE" održavaju se u belomanastirskom Društvenom centru svakog petka od 18 do 20 sati te u Osnovnoj školi "Ivan Filipović" iz Velike Kopanice (Brodsko-posavska županija; ravnatelj Željko Flidr) i u Osnovnoj školi Popovac (Osječko-baranjska županija; ravnateljica Jadranka Sabljak).

Cilj projekta je usmjeriti učenike osnovnih škola od prvog do četvrtog razreda na razvijanje multikulturalnosti i tolerancije, na poštivanje ljudskih prava i na nenasilno rješavanje sukoba.

Pročitano 1127 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok