MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 29. 01. 2014.

Uključite se u pripremu pustaraške knjige!

Logo Prvog susreta pustaraša BaranjeLogo Prvog susreta pustaraša BaranjePrenosimo obavještenje Udruge Pustaraši:

Srdačno se mole svi baranjski pustaraši da sudjeluju u izradi svoje, "pustaraške" knjige, koja bi trebala biti tiskana sljedećeg ljeta. Rok za predaju svojih sjećanja, priča i događaja iz prošlosti, uz fotografije koje to ilustriraju, bio je 31. prosinca 2013. godine. Sada produžujemo taj rok do 15. veljače 2014. godine.

Za ovoljetni susret u kolovozu željeli smo imati knjigu, ali je ne ćemo moći završiti i prirediti ako se svi ne uključimo u njeno stvaranje. I ovim putem molimo za vašu potporu i suradnju. Sve materijale vezane za knjigu možete poslati Davorinu Taslidžiću na CD-u ili izravno na e-mail: davor.taslidzic@gmail.com. Unaprijed zahvalni, srdačno!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok