MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 24. 07. 2013.

Zahvala Savice Vujatović

Savica VujatovićSavica VujatovićSavica Vujatović bila je prošle godine zaposlena u "Oazi" četiri mjeseca preko javnih radova (15. III. – 14. VII. 2012). O tome postoje zapisi na "Oazinoj" web-stranici ovdje i ovdje. Ove godine imala je pravo na još dva mjeseca javnih radova pa je u "Oazi" biti zaposlena od prvog dana maja do posljednjeg dana juna.

Savica je redovna korisnica "Oazinih" likovno-kreativnih radionica za žene ponedjeljkom i utorkom. Kako se isticala svojom kreativnošću, bilo je logično da se za vrijeme javnih radova uključi u taj vid rada pa da svoje radno vrijeme iskoristi za šivanje te oslikavanje stakla i platna pod budnim okom svojih mentorica Jelene i Ane.

Uz izvještaj o svom radu u šestom mjesecu 2013. godine Savica je napisala i ovo:

- Hvala vam na suradnji. Meni je bilo ugodno družiti se s vama i žao mi je što je to tako kratko trajalo. Ja ću i dalje dolaziti na likovno-kreativne radionice pa ako bude trebalo nešto oslikati za "Oazu", rado ću to učiniti. Nadam se – ako se opet ukaže slična prilika – da ćete me ponovo pozvati. Meni će biti čast i zadovoljstvo. Pozdrav svima.

Pročitano 1156 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok