MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 22. 06. 2013.

"Banatsko pero" iz Žitišta

Izgled web-stranice biblioteke iz ŽitištaIzgled web-stranice biblioteke iz ŽitištaOd Vesne Ćuk, direktorice Biblioteke "Branko Radičević" iz banatskog Žitišta, dobili smo elektronsko pismo kojim nas obavještava da su njena biblioteka i klub knjige "Branko Radičević" i ove godine raspisali književni konkurs "Banatsko pero 2013." za neobjavljene priče, pjesme i aforizme. Raspis konkursa može se vidjeti ovdje na web-stranici spomenute biblioteke. Prijašnjih godina na konkursima "Banatsko pero" bilo je i učesnika iz Hrvatske, od kojih su neki uspjeli "izborili" uvrštenje svojih radova u zbornik. Spomenut ćemo samo Miroslava Ilića iz Bilja i Milenka Vasiljevića iz Osijeka.

Gospođa Ćuk je posjetila i "Oazinu" web-stranicu pa nam upućuje riječi pohvale:

- Posetila sam vaš sajt i mnogo mi se dopao. Zanimljiv, informativan, koristan. I to što radite je za svaku pohvalu. Mislim na aktivnosti, organizovanje zanimljivih i potrebnih skupova, obaveštavanje o različitim događajima. Redovno ću posećivati sajt jer ima šta i da se vidi i nauči. Srdačno vas pozdravljam i želim svako dobro.

Zahvaljujemo na lijepim riječima i uzvraćamo da se i nama sviđa dizajn web-stranice biblioteke iz Žitišta, koja je očito još u nastajanju.

Pročitano 1464 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok