MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 09. 05. 2013.

"Oazin" novostari gerontomajstor

Robert DvornićRobert DvornićU sklopu programa "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira" Mirovna grupa Oaza od prošle godine, a preko javnih radova, zapošljava i gerontomajstora. Njegov zadatak je da sitnim popravcima u kući i drugim majstorskim poslovima pomogne starim i nemoćnim osobama. Prošle godine kao gerontomajstor četiri je mjeseca radio Robert Dvornić iz Belog Manastira, koji je po struci elektrotehničar, ali se razumije i u metalsku struku i druge djelatnosti.

Ove godine Robert je ponovo zaposlen u "Oazi", ali sada na samo dva mjeseca, od početka petog do kraja šestog mjeseca. Obilazit će 50-ak starih osoba na području Belog Manastira, Šećerane i Branjinog Vrha. Sada mu je lakše jer većinu starih osoba i njihove adrese zna od ranije. U "Oazinom" uredu gerontodomaćice mu ostavljaju poruke za hitne popravke, a ostale popravke vrši prema popisu adresa starih osoba. Za ovo kratko vrijeme otkad ponovo radi npr. kosio je travu, orezivao živice, popravljao brave, bicikle i kabele na električnim kosilicama, a već ga "čeka" popravak zaglavljene roletne kod jedne bake i "obješene" dvorišne kapije kod druge. Pa zaželimo mu uspješan rad (makar bio i ovako kratak!).

Pročitano 1077 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok