MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 15. 04. 2013.

Konstituirajuća sjednica Savjeta mladih

U ponedjeljak, 15. IV. 2013. godine, u Maloj vijećnici s početkom u 12 sati održana je konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Grada Belog Manastira. Sjednici su prisustvovali svih devet izabranih članova: Adriana Bogdan, Duško Findžanović, Sara Ilić (iz reda školske populacije), Danijela Benić, Robert Kožić, Evica Petković (iz reda studentske populacije), Jakob Kajtar, Jasmina Markan i Ena Sabolek (iz reda mladih koji se profesionalno ili volonterski bave stručnim radom od interesa mladih). Evica Petković je trenutno zaposlena u "Oazi" kao suradnica za rad s mladima i u Savjet je izabrana upravo na "Oazin" prijedlog.

Na sjednici je Robert Kožić izabran za predsjednika Savjeta mladih, Jasmina Markan za njegovu zamjenicu, Jakob Kajtar za predsjednika Mandatne komisije, Evica Petković za njegovu zamjenicu te Duško Findžanović za člana Mandatne komisije.

Novoizabrani predsjednik ukratko je upoznao članove s radom Savjeta mladih u posljednje dvije godine, nakon čega je postignut dogovor o budućem radu. Kao prvi cilj određen je pronalazak osobe koja bi bila voljna predstavljati Savjet mladih Grada Belog Manastira u međunarodnom projektu "Rodnopravni budžet za mlade" koji će se održavati u Sarajevu.

Sljedeća sjednica dogovorena je za početak petog mjeseca, kako bi što prije započela realizacija ovogodišnjeg programa.

Pročitano 2145 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok