MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 14. 04. 2013.

Treći modul "Menadžmenta volontera"

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Jedanaest mladih polaznica edukacije 'Menadžment volontera'Jedanaest mladih polaznica edukacije 'Menadžment volontera'

Treći i ujedno posljednji modul (odn. treća radionica) – pod nazivom "Edukacija i podrška volonterima" – iz edukacije "Menadžment volontera" održana je od 11. do 14. IV. 2013. godine u uzorno uređenom Centru za edukaciju Orahovica, koji se nalazi u sklopu Dječjeg odmarališta "Merkur" Gradskog društva Crvenog križa Osijek. Spomenuta edukacija dio je "Oazinog" projekta "Naučimo volontirati", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih iz dijela prihoda od igara na sreću za 2012. godinu za područje prevencije ovisnosti. Članci o prvom i drugom modulu mogu se pročitati ovdje i ovdje.

I trećoj radionici prisustvovalo je 11 polaznica u dobi od 17 do 30 godina. Polaznice su aktivno i s interesom učestvovale u cijeloj radionici, za što su i ovaj put zaslužne iskusne predavačice Martina Hećimović i Matea Vranješ iz Gradskog društva Crvenog križa Osijek. Interaktivnim pristupom uspjele su zadržati pažnju i zanimanje polaznica do kraja radionice.

Kao što se i vidi na slikama iz fotoalbuma, neke od aktivnosti trećeg modula odvijale su se u engleski uređenom okolišu Centra za edukaciju, što im je dalo dodatnu draž. Zato nas i ne iznenađuje da su polaznice u evaluacijskim listovima radionicu najčešće ocjenjivale riječju super i da bi voljele nastaviti edukaciju.

Polaznice sva tri modula edukacije "Menadžment volontera" bile su (na slici): Tanja Štrbac, Dora Fabijan, Jovana Vranješ, Ivana Vuković, Vedrana Živković, Irena Rukavina, Ivančica Sabljak, Dijana Koncoš, Sanja Blagus, Ana Jeličić ml. i Biljana Dorić. Na trećem modulu njima su se priključile "Oazine" aktivistice Stela Fabijan, Ana Jeličić, Vesna Nedić, Jelena Opačić-Matijević i Dubravka Simendić.

Pročitano 2345 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok