MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 22. 03. 2013.

Redovna skupština LAG-a Baranja

Skupštinu je vodio belomanastirski gradonačelnik Ivan DobošSkupštinu je vodio belomanastirski gradonačelnik Ivan DobošU petak, 22. III. 2013. godine, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira, s početkom u 14 sati, održana je redovna skupština Lokalne akcijske grupe (LAG) Baranja. Skupštinu, kojoj je prisustvovalo preko dvije trećine pojedinačnih članova i predstavnika učlanjenih jedinica lokalne samouprave i različitih organizacija, pozdravio je i otvorio predsjednik Janoš Seleši, a potom je rad preuzelo radno predsjedništvo s radnim tijelima. Belomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš, kao član radnog predsjedništva, vodio je rad skupštine prema usvojenom dnevnom redu.

Uslijedili su izvještaji o radu, potom financijski izvještaj i izvještaj Nadzornog odbora, te rasprava o njima i njihovo usvajanje. Nakon toga uslijedila su predstavljanja i usvajanja programa rada, kao i financijskog plana za tekuću godinu te razrješenja i imenovanja članova Glavnog odbora.

Skupština Lokalne akcijske grupe BaranjaSkupština Lokalne akcijske grupe Baranja

Prema riječima "Oazine" aktivistice Ane Jeličić koja je bila na skupštini, sve je teklo brzo i ekspeditivno, tako da je rad skupštine okončan oko 15 sati. Takvom učinkovitom radu sigurno je doprinijela dobra organizacija s opširnim materijalima, koji su na vrijeme proslijeđeni svim članovima. Stoga se svatko mogao potanko upoznati s proteklim radom, kao i s prijedlozima za dalji rad, a LAG Baranja ima velike planove za razvoja Baranje nakon ulaska Hrvatske u Europsku Uniju. Sve je moguće uz trud i rad, samo to treba i – dočekati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok