MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 16. 02. 2013.

Seminar iz naprednog korištenja Excela

Oazina projekt-koordinatorica za seminaru o naprednom korištenju ExcelaOazina projekt-koordinatorica za seminaru o naprednom korištenju ExcelaPučko otvoreno učilište Algebra iz Zagreba, u prostorijama svoje podružnice u Osijeku, organiziralo je besplatni seminar "Microsoft Excel – napredno korištenje". Seminar je bio namijenjen osječkim poduzetnicima, a financiralo ga je Ministarstvo gospodarstva. Kako je odaziv poduzetnika bio manji od očekivanog, prihvaćene su i prijave zainteresiranih osoba iz nekih udruga, pa se tako prijavila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, koja Excel koristi u financijskom praćenju dobivenih projekata, kao i u vođenju financijskog poslovanja Mirovne grupe Oaza.

Bilo je predviđeno da će se seminar održavati svakodnevno od 19 do 22 sata (četiri školska sata) od 2. do 8. II. 2013. godine. Zbog bolesti predavača posljednja dva dana odrađena su 14. i 15. II., a seminar je ukupno trajao 20 školskih sati. Predavač je bio Darko Matotek.

Prosječni korisnik Excela upotrebljava tek 20 % njegovih mogućnosti pa je cilj seminara bio da polaznici ovladaju i nauče izrađivati sve vrste složenih tabličnih proračuna, raditi s bazama podataka, izrađivati stožerne tablice, koristiti napredne funkcije Excela te vršiti složene manipulacije s tabličnim proračunima.

"Oazinoj" projekt-koordinatorici seminar je bio izuzetno koristan jer je dobila odgovore na neke svoje nedoumice i pokrila "rupe" u svom samouko stečenom poznavanju Excela. Završnog dana upriličen je i praktični ispit iz obrađenog gradiva, koji je bio prilično težak, ali se ipak mogao riješiti do kraja tako da su polaznici dobili svjedodžbe o pohađanju i uspješnom završetku seminara.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok