MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 24. 01. 2013.

Treći broj "Baranjskih novina"

Treći broj 'Baranjskih novina'Treći broj 'Baranjskih novina'U četvrtak, 24. I. 2013. godine, izišao je treći broj "Baranjskih novina", koje uređuje Daniela Taslidžić Herman, a izdaje "Scriptum media", obrt za izdavaštvo, trgovinu i marketing iz Belog Manastira. Kao i prethodni brojevi, štampan je u 2.000 primjeraka, na 16 kolor-stranica visine 42 cm. Novine se prodaju isključivo putem kućne dostave s mjesečnom pretplatom od 25 kuna.

Na naslovnici trećeg broja su najave članaka, na drugoj, trećoj, četvrtoj i petoj stranici su aktuelni članci, na šestoj stranici je rubrika "Mozaik", na sedmoj "Baranja info", na duplerici veliki članak o Dragi Dominiću, načelniku Općine Petlovac, na desetoj i jedanaestoj stranici rubrika "Kultura", na dvanaestoj rubrika "Sport", na trinaestoj "Tjedni horoskop" i "Šetnja kroz prošlost", na četrnaestoj "Filatelija i numizmatika", "Dječji kutak" i kratke vijesti, na petnaestoj "Priča o riječima" i skandi-križaljka, a na posljednjoj, šesnaestoj vremenska prognoza, "Foto tjedna" i kratke vijesti.

 

Učiteljica Vesna Rakić prvi put na radioniciUčiteljica Vesna Rakić prvi put na radionici

U trećem broju "Baranjskih novina" Mirovna grupa Oaza spominje se u tri članka. Na šestoj stranici je "Poziv na informatičku obuku i engleski jezik", na desetoj stranici je članak "Osvajanje svijeta mašte" o "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama za žene, a u "Tjedni infovodič događanja" od ovog broja uključena je i "Oaza" sa svojim internet-klubom, kreativnim radionicama za žene i dječjom radionicom. Gotovo cijelu petnaestu stranicu, koja izlazi pod naslovom "Zabava", priprema – administrator ove web-stranice.

Poziv na informatičku obuku i tečaj engleskog jezikaPoziv na informatičku obuku i tečaj engleskog jezika

'Oazine' aktivnosti u 'Tjednom infovodiču''Oazine' aktivnosti u 'Tjednom infovodiču'

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok