MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 18. 01. 2013.

Predstavljanje EU-natječaja i "Oazinog" projekta

P. Stojanović, I. Doboš, V. Nedić, J. PetrovićP. Stojanović, I. Doboš, V. Nedić, J. PetrovićU petak ujutro, 18. I. 2013. godine, s početkom u 7,15 sati, Vesna Nedić i Jasna Petrović, projekt-koordinatorica Mirovne grupa Oaza i koordinatorica Udruženja "Baranja" iz Bilja, sastale su se u Gradskoj upravi s belomanastirskim gradonačelnikom Ivanom Dobošem i njegovim zamjenikom Predragom Stojanovićem.

Cilj sastanka bio je da se gradskim čelnicima predstavi novi natječaj Europske Unije "Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici (faza 2)" u sklopu IV. komponente programa IPA - Razvoj ljudskih potencijala.

"Oaza" će aplicirati na taj natječaj sa svojim socijalnim projektom "Pomoć starim i nemoćnim osobama", a jedan od partnera bit će joj Udruženje "Baranja". Rok za predaju projektnih sažetaka je 12. II. 2013. godine. Do tada predstoji puno posla oko dogovaranja aktivnosti koje će se provoditi kroz taj projekt. Sigurno je da će on obuhvaćati socijalne usluge pomoć u kući i dostavu besplatnih toplih obroka, a ostale aktivnosti ovisit će o dogovoru s drugim potencijalnim partnerima.

Pročitano 1457 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok