MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 08. 12. 2012.

Dostava besplatnih toplih obroka

Topli obrok svaki radni danTopli obrok svaki radni danSocijalna usluga dostava besplatnih toplih obroka, koju "Oaza" pruža kroz svoj trogodišnji program "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira", odvija se i dalje, a financiraju je Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Beli Manastir. Trenutno je tom socijalnom uslugom, s preporukama Centra za socijalnu skrb, obuhvaćeno 40 osobas područja Grada Belog Manastira, kojima je takav obrok najpotrebniji.

Topli obroci stižu svakog radnog dana iz kuhinje Crvenog križa Osijek u posebnim posudama – jelonošama, koje "Oazin" razvozač Ljubo također svakodnevno razvozi korisnicima i od njih preuzima jučerašnje jelonoše, uredne i oprane.

Iz razgovora s korisnicima doznajemo da je hrana ukusna i dostatna i da uglavnom zadovoljava sve ukuse. A kako i ne bi kad svaki radni dan stiže na kućni prag. Još kad bi stizali i suhi obroci za dane vikenda, kao nekada, gdje bi nam bio kraj… Ali, ne vraćajmo se u prošlost, nego gledajmo sadašnjost i računajmo na svjetliju budućnost. A hoće li budućnost biti svjetlija, vidjet će se uskoro. Zbog smanjenih donacija trenutno su upitni topli obroci za posljednje dane ovog mjeseca, baš one između Božića i Nove godine. Nade, međutim, ipak ima

Pročitano 1128 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok